Сладките кученца на VITACRAFT Eкперимента на Canon Geliografic studio

Може би ще Ви разочаровам,но тук няма да коментираме този вид реклама. Ще отбележим ролята на промоционалните подаръции материали,които са не по-малко важен елемент в насърчаването на една марка.

За много компании са основен източник на реклама не само за големите коопоративни клиенти. Има стотици варианти,материали и технологии за отпечатване  на  Вашето  лого-ситопечат,  тампон-печат,  лазерно  гравиране,
бродерия и се прилагат в зависимост от избора на рекламен продукт. Промоционалните подаръци и материали могат да бъдат персонализирани не само  с  фирменото Ви  лого, а и с рекламни  послания, данни за контакт и т.н.
Продуктите от ежедневието -химикалки,ключодържатели, календари най-масово се използват да бъде запозната аудиторията с дадена марка, ненатрапчиво и несъзнателно, запомяща се. А марка, която е позната-продава и предлага по-добре услуги те и продуктите си в сравнение с друга,нечувана досега.
Добре е и промоционалните подаръци и  рекламни материали,  на които сте се спрели да съответстват с насоката на Вашия бизнес.  Например, ако сте интернет компания, то може да се спрете на USB стикове,  подложки за мишки и т.н.   

Няма коментари:

.
blogspot hit counter